Image

over ons

Amazing Design is opgericht in 1995. Wij bedienen de markt met onze brede programma’s Bedrijfskleding, Exclusieve Tafelaankleding en Interieurstyling.

Wij vinden het een uitdaging om specifieke wensen en behoeften te vertalen in eigentijdse oplossingen. Normen en waarden als wederzijds begrip, respect en transparantie zijn voor ons belangrijk. Met een enthousiast team en intensieve samenwerking met onze klanten en leveranciers leveren wij kwaliteit en maatwerk. Wij onderschrijven de MVO waarden van duurzaamheid.

1 mei 2024 Amazing Corporate Fashion Nieuws!!

Amazing Design, nu onder de vleugels van José Glas Corporate Fashion!

Met trots, kondigen we aan dat Amazing Design is overgenomen door José Glas Corporate Fashion. Met deze nieuwe samenwerking kunnen we onze missie voortzetten om hoogwaardige kleding te leveren, maar met nog meer mogelijkheden en expertise achter ons.

José Glas Corporate Fashion is een gerenommeerd bedrijf dat bekend staat om zijn vakmanschap, kwaliteit en innovatie. Samen zullen we onze krachten bundelen om een nog breder scala aan stijlvolle en functionele kleding aan te bieden, met dezelfde toewijding aan excellentie die onze klanten van ons gewend zijn.

We willen ook graag aankondigen dat Vera Niele, oprichter van Amazing Design, met pensioen gaat. Vera heeft jarenlang een onschatbare bijdrage geleverd aan ons bedrijf, met haar creativiteit, toewijding en warmte. Hoewel we haar zullen missen, zijn we dankbaar voor de tijd die we samen hebben doorgebracht en wensen we haar het allerbeste in haar welverdiende pensioen.

Of je nu op zoek bent naar professionele bedrijfskleding, op maat gemaakte uniformen, ready to wear fashion uit voorraad of unieke promotionele kledingstukken, wij staan klaar om je te helpen. Met ons team van getalenteerde ontwerpers en ambachtslieden streven we ernaar om kleding te leveren die niet alleen prachtig is, maar ook voldoet aan al je behoeften.

Bedankt dat je deel uitmaakt van onze reis bij Amazing Design, nu onder de naam José Glas Corporate Fashion. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen in onze wereld van verbluffende kleding en grenzeloze creativiteit!

joseglas

Amazing Corporate Fashion Nieuws!!

Amazing Design & 
Glas Corporate Fashion

De Droogmakerij 20E
1851 LX Heiloo
Nederland

Let op! Nieuw telefoonnummer en adres per 1 mei 2024!!

Met de overname door Glas Corporate Fashion kunnen we nu nog meer en nog beter Amazing Corporate Fashion leveren!

Tel. +31 72 520 6479

info@amazingdesign.nl

info@joseglas.nl

Image