Brochures

Image
Image

Adres:

Amazing Design

Spanbroekerweg 142-144
1715 GT Spanbroek

Nederland
tel. +31 (226) 351180

Over ons

Vera NieleAmazing Design bestaat sinds 1995 en is leverancier van exclusieve tafelaankleding en duurzame bedrijfskleding.

Wij vinden het een uitdaging om specifieke wensen en behoeften te vertalen in eigentijdse oplossingen. Normen en waarden zijn voor ons belangrijk en spelen hierbij een belangrijke rol. Door een intensief partnership met onze klanten, leveranciers en maatschappelijke organisaties leveren wij kwalitatieve en klant-specifieke producten. Met een enthousiast team binnen en buiten onze eigen organisatie bereiken wij daardoor een conceptmatige aanpak, een eigen design en maatschappelijke betrokkenheid. De toegevoegde waarde is het atelier waarbinnen specialisme aanwezig is voor maatwerk en vermaakwerk.

Tijden veranderen in rap tempo. Dat betekent ook verandering in onze bedrijfsvoering. De strategie die Amazing Design wil uitdragen is dat onze initiatieven zijn opgebouwd uit de MVO waarden People, Profit, Planet. De keuze voor onze partners is daar ook op gebaseerd. Wat wij nastreven is een duurzaam beleid en een samenwerking met wederzijds begrip voor elkaar, respect en transparantie.