Image

UNIFORM EN ZAKELIJK

Het nieuwe normaal gaat ons niet in de kouwe kleren zitten. Van de een op de andere dag zijn we gedwongen andere keuzes te maken. Niets lijkt meer vanzelfsprekend en we kiezen voor zekerheid. Duurzaamheid is ineens heel belangrijk geworden.

Als het gaat om aanschaf van uniforme bedrijfskleding is een eerlijk product belangrijk. Kleding die je met trots draagt omdat ze geen onderdeel zijn van misstanden in ateliers verder weg. Zo kun je de keuze maken voor een tijdloos, eigentijds of hip kostuum gemaakt van duurzame materialen en ook wasbaar. Uw medewerkers voelen zich fantastisch in mooie, goed passende kleding en dat stralen ze uit. 

Benieuwd? Neem contact met ons op.

CASUAL

Voor elk takenpakket biedt Amazing Design de juiste outfit. Steeds vaker krijgen wij de vraag naar casual businesskleding. Wij hebben een breed programma en willen u graag inspireren met deze collecties. Dat kan bijvoorbeeld door een logo of tekst op een bijzondere manier op de kleding aan te brengen.

Benieuwd? Neem contact met ons op.

Image
Image

SPECIALS

Ben je op zoek naar unieke en trendy bedrijfskleding? Naast onze vaste collectie bedrijfskleding leveren wij ook “specials”. Onze styliste kijkt samen met u welke uitstraling het beste bij uw bedrijf past. Met een speciaal voor uw bedrijf ontworpen kledinglijn kunt u zich extra onderscheiden.

Benieuwd? Neem contact met ons op.

HOSPITALITY

Het is van groot belang dat kleding goed moet zitten. Naast herkenbaarheid is bewegingsvrijheid cruciaal. Voor receptiediensten, cateraars, schoonmaakdiensten, postkamermedewerkers, beveiligingsmedewerkers, maar ook uitvaartverzorgers en andere beroepsgroepen hebben wij een royale keuze uniforme kleding en bijpassende accesoires.

Benieuwd? Neem contact met ons op.

Image

Amazing Corporate Fashion Nieuws!!

Amazing Design & 
Glas Corporate Fashion

De Droogmakerij 20E
1851 LX Heiloo
Nederland

Let op! Nieuw telefoonnummer en adres per 1 mei 2024!!

Met de overname door Glas Corporate Fashion kunnen we nu nog meer en nog beter Amazing Corporate Fashion leveren!

Tel. +31 72 520 6479

info@amazingdesign.nl

info@joseglas.nl

Image