Slide background
amazing...
tafelaankleding
Tafeltextiel

Brochures

Image
Image

Adres:

Amazing Design

Spanbroekerweg 142-144
1715 GT Spanbroek

Nederland
tel. +31 (226) 351180

Tafellinnen voor een luxe uitstraling

Amazing Design heeft een breed assortiment aan tafellinnen. Voor elke tafel, gelegenheid of interieur zijn er exclusieve materialen beschikbaar. Duurzaam en veelal ook in een vlamvertragende uitvoering verkrijgbaar.
Tafellinnen in eigentijdse kleuren en stijlen en bovendien industrieel goed te reinigen. Amazing Design komt graag bij u langs om mee te denken in kleur en uitvoering. Tevens nemen wij de maat van de tafels zodat alles goed past.
Belangrijk bij statafels is het om goed op te letten welk model stretch hoezen u kiest. Een verkeerde stretch hoes kan snel stuk getrokken worden. Amazing Design levert ook hoezen in een sterke heavy stretch en in een vlamvertragende stof.

Bij congressen, evenementen en party’s kunt u ook gebruik maken van stretch hoezen. Wij confectioneren ze met een open achterzijde zodat er goed aangezeten kan worden. Daarnaast is ons paradepaardje nog steeds de zogenaamde dropcover. Deze is exact gestikt op de tafelmaat eventueel met geborduurd logo en audio opening.

Naast de tafels hebben wij ook oog voor de stoelen. Wij bieden een grote collectie stoelhoezen aan. Voor een luxe uitstraling kunt u in dezelfde stijl als uw tafels uw stoelen aankleden.

Brochures Tafellinnen

Image
Image
Image
Image