Slide background
dames... heren... mix... match...
Duurzame kleding

Brochures

Image
Image

Adres:

Amazing Design

Spanbroekerweg 142-144
1715 GT Spanbroek

Nederland
tel. +31 (226) 351180

Duurzame kleding met zorg voor mens, dier en milieu

INSPIRE

In Inspire's circulaire corporate wear zijn design, innovatie en duurzaamheid verweven. Het nieuwe label Young&McNeal is een feit. De makers van het circulaire corporatewear merk, Amazing Design, Dutch Spirit en Topline hebben hun krachten gebundeld om een hoogwaardige collectie van heren- en dameskostuums met aansluitende pasvorm aan te bieden. Unieke stijlelementen, zoals gepersonaliseerde voeringen, kunnen naar wens worden toegevoegd. Met aandacht voor transparantie in de keten, eerlijke handel en hernieuwbare materialen is het gelukt een collectie neer te zetten voor vooruitstrevende bedrijven die zich in stijl willen inzetten voor een duurzame toekomst. 

De circulaire kostuums zijn gemaakt van Inspire, een 100% polyester stof die aanvoelt als een polyester/wol kwaliteit. Het verschil met conventionele stoffen is dat Inspire volledig recyclebaar is. Dankzij het gebruik van een circulair systeem wordt afval volledig geëlimineerd, wordt het gebruik van water met 50% verminderd en wordt er 20% minder energie gebruikt om de kostuums te produceren. Amazing Design zorgt ervoor dat de kledingstukken worden gerecycled tot nieuwe corporate wear. 

Koop of lease
Naast kostuums en uniformen is er ook een standaardpakket werkkleding van Inspire beschikbaar. Daarbij is er ook de mogelijkheid tot lease. Door samenwerking met diverse wasserijen kunt u de kleding in bruikleen krijgen. U betaalt een vast bedrag per maand en bespaart daarmee een grote investering. De kleding wordt gereinigd, op voorraad gehouden en waar nodig vervangen of gerepareerd.